Catalunya Diari

Turisme de Lleida activa una agenda d’activitats lúdiques virtuals i per fer en família

Iniciatives proposades per monuments, museus, entitats, col·lectius o persones a títol individual per intentar que aquests dies siguin més distesos

Imatge de la façana del Museu Jaume Morera de Lleida
Iniciatives proposades per monuments, museus, entitats, col·lectius o persones a títol individual | LleidaDiari.cat

Turisme de Lleida ha recopilat en l'apartat d'agenda del seu web les iniciatives lúdiques que s'ofereixen a la ciutat durant el període de confinament.

Són propostes de monuments, museus, entitats, col·lectius o persones a títol individual, que promouen activitats de diferents temàtiques per fer a dins de casa i intentar que aquests dies siguin més distesos. Entre les iniciatives destaquen visites virtuals a museus i sales d'exposicions, concursos, classes en directe d'activitat física o conta contes, entre altres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una crida a través de les xarxes socials

Per tal de nodrir aquesta agenda, s'ha fet una crida a través de les xarxes socials de Turisme de Lleida perquè les diferents activitats s'adrecin al correu electrònic infoturisme@paeria.cat. L'agenda de Turisme de Lleida compta amb 1.800 subscriptors i és un punt d'informació referent de les activitats destacades que es realitzen a la ciutat. Les subscripcions a l'agenda de Turisme de Lleida es poden realitzar des d'aquest l'enllaç.

Projecte per descobrir els ocells que viuen a Lleida des de la finestra de casa

La Regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica posa en marxa un projecte de descoberta de la biodiversitat, compatible amb la situació actual de confinament amb motiu de l'emergència sanitària per Covid-19. Es tracta d'una iniciativa de participació ciutadana, que té per objectiu avaluar la diversitat i l'abundància d'ocells a Lleida i que porta per nom «Els ocells de la ciutat que viuen amb nosaltres».

Per participar-hi no cal ser cap expert en ornitologia, sinó només dedicar 15 minuts, si pot ser cada dia, a l'observació d'ocells des de la finestra o el balcó del domicili de cadascú. El moment ideal per fer les observacions és entre 8.00 i 9.00 h, de 14.00 a 15.00 h i de 18.00 a 19.00 h, ja que són les hores en les quals els ocells tenen més activitat i són més visibles.


Comentaris

envia el comentari