Catalunya Diari

Txarango substituirà a La Pegatina en la revetlla de diumenge

Txarango substituirà a La Pegatina en la revetlla de diumenge| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha omplert amb Txarango el buit deixat per La Pegatina, que havia d’actuar en la revetlla d’aquest dumenge a la nit però que dissabte va cancel·lar el concert per malaltia del cantant. Al seu lloc, el públic gaudirà dels ritmes de Txarango, formació que està immersa en la gira de presentació del nou disc 'Som Riu', en un tour que porta per nom La Tempesta. Els Txarango pujaran a l’escenari central dels Camps Elisis a les 02.15 hores, en la nit de les entitats de cultura popular.

Txarango és un grup emergent de fusió i reggae format a Barcelona el 2010. Els seus components -Alguer Miquel (Veu), Marcel Lázara Tito (Veu i guitarra), Sergi Carbonell Hipi (Piano), Joaquim Canals (Bateria), Àlex Pujols (Baix), Pau Puig (Percussió), Ivan López (Saxo) i Jordi Barnola (Trompeta)- aposten per la fusió d’estils musical i per lletres que s’endinsen en un imaginari vinculat al món del circ i del clown. Amb “Som riu” volen reivindicar la cultura de carrer i la festa popular amb la incorporació i experimentació de nous sons elèctrics.

D’altra banda, dissabte mateix, ja es va anunciar que La Pegatina estarà present en les Festes de la Tardor de Lleida, amb un concert que tindrà lloc el 28 de setembre.


Comentaris

envia el comentari