Catalunya Diari

Últimes entrades per 'Pintamúsica', una activitat de l'Espai Nadons de l’Orfeó Lleidatà

Tindrà lloc el diumenge 17 de novembre en dues sessions matinals a les 11.00 i 12.00 hores

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

Pintamúsica és la segona proposta del cicle d'espectacles per a nadons de la programació de tardor de la Fundació Orfeó Lleidatà. Tindrà lloc el diumenge 17 de novembre en dues sessions matinals a les 11.00 hores i 12.00 hores.

Un quadre blanc, quatre colors, i música clàssica en directe són els ingredients principals d'aquesta experiència creativa per a nadons i els seus acompanyants.

Un recorregut a través de les estacions de l'any

Tres músics, actors i cantants, són els encarregats de guiar-nos en aquest recorregut a través de les estacions de l'any on, per cada època, tenim un color, una cançó i uns instruments. De fons d'escenari, una adaptació del quadre 'Dona i ocells en la nit' de Joan Miró es va omplint a mesura que avancem en el viatge.

Primer arriba la tardor, cauen les fulles, els arbres es despullen i el roig és el color que comença a omplir el quadre. Passem a l'hivern, es congelen les galtes i ens calen barrets, bufandes i guants. El blau és el color per aquesta estació tan freda. Amb la primavera tornen les pluges i gràcies a elles el paisatge es posa ben verd. I finalment arriba l'estiu amb el groc de la calor, i ens apropem al mar per sentir el soroll de les onades i completar el quadre.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari