Catalunya Diari

Últimes entrades a la venda pel concert de Dàmaris Gelabert a la Llotja

L'artista presentarà «Naturalment», el seu disc més familiar, que es planteja com un cant optimista a la vida i als valors universals

Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert | LleidaDiari.cat

El concert que oferirà Dàmaris Gelabert el dissabte 27 d'octubre a les 18.00 hores al Teatre de la Llotja de Lleida té gairebé les entrades exhaurides. L'espectacle, pensat per gaudir la música en família, servirà per presentar a Lleida, «Naturalment», el seu disc més familiar, en el qual ha comptat amb la col·laboració de músics reconeguts, com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres, i els arranjaments d'Àlex Martínez. 

«Naturalment» és un cant optimista a la vida natural. Són cançons que enalteixen la natura i els moments i regals que aquesta ens ofereix. Al disc, es barregen la música mediterrània, el country, el rock, la rumba i la bossa nova. Els quinze temes de «Naturalment» conviden a transmetre i reafirmar valors universals com escoltar la gent gran, el menjar sa, l'amor als animals, la lectura, l'amistat... L'àlbum també conté «Comença l'estiu», «Fruites i verdures» i «Sóc ric», cançons que Gelabert ja havia presentat anteriorment. Dàmaris Gelabert és una pedagoga, musicoterapeuta i autora i intèrpret de cançons infantils. Moltes d'elles s'utilitzen com a eina d'aprenentatge a les escoles catalanes. Així, el seu canal de Youtube acumula més de 70 milions de visites i 62.000 seguidors.

 

La Dàmaris ja ha gaudit del seu èxit a Lleida

La Unió d'Alpicat es va quedar petita el mes de novembre de l'any passat per assistir a la doble entrega de «La Dàmaris en concert amb la banda!», l'espectacle que Dàmaris Gelabert va oferir davant un auditori entregat i que havia esgotat totes les entrades per a les dues representacions programades. L'expectació per poder veure en directe Dàmaris Gelabert era molt gran, i la prova és que les localitats per a l'única representació que inicialment estava prevista es van esgotar tan bon punt es van posar a la venda, un fet que va moure a l'Ajuntament a intentar programar una segona representació, tal com així es va fer. A l'hora de la veritat, l'espectacle d'aquesta pedagoga, autora i cantant de cançons infantils no va decebre a ningú, demostrant perquè ha esdevingut tot un referent per a l'educació musical arreu de Catalunya.

  


Comentaris

envia el comentari