Catalunya Diari

'Un Turó de Postal' busca les millors fotografies del conjunt monumental

Les instantànies es poden presentar fins al proper 2 d’abril
Les fotografies es poden enviar fins al dia 2 d’abril. | LleidaDiari.cat

El Consorci del Turó de la Seu Vella ha organitzat, en el marc de les Activitats de Primavera, la iniciativa Un Turó de Postal, per incentivar tant als fotògrafs amateurs com professionals a realitzar instantànies originals, divertides i suggerents on hi apareguin familiars i amics en espais de l’entorn de la Seu Vella. Aquesta activitat lúdica, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, triarà les millors composicions fotogràfiques per projectar-les una nit del mes de maig en diferents espais de la Seu Vella.

Les persones que hi vulguin participar podran enviar un màxim de tres fotografies i l’autor haurà de garantir ser l’únic titular dels drets de les imatges i, alhora, confirmar que disposa del permís de les persones que hi apareixen. Les fotografies es poden enviar fins al dia 2 d’abril a través del correu electrònic [email protected] Per a més informació es pot trucar 973 230 653.

 

Cal destacar que aquesta proposta s’emmarca dins el programa d’Activitats Primavera de Lleida 2017 que es duen a terme des del mes de març fins al juny, i que, amb un increment de propostes del 30% respecte a l'any passat, compta amb una gran varietat d’actes culturals, musicals i d’entreteniment per a la ciutadania.Comentaris

envia el comentari