Catalunya Diari

Uns 4.000 visitants passen pel restaurant de l’Aplec del Caragol

Uns 4.000 visitants passen pel restaurant de l’Aplec del Caragol| Redacció - Fotografia: FECOLLTambé ha tingut molt bona acollida el Pack de Visitant Oficial de l’Aplec, que arriba enguany a les 500 contractacions, de les quals un centenar han optat per la fórmula de cap de setmana complet amb pernoctació a Lleida.

Pel que fa a les iniciatives solidàries, tant la Fundació Vicente Ferrer (FVF) com la Xapa de l’Aplec-Postureig Lleida, han comptat amb el recolzament de collistes i visitants. Fins aquest dimecres, s’han venut 867 caragols solidaris, destinats al projectes de la FDF a l’Índia; i 932 Xapes/Polseres, en benefici de Caritas Diocesana Lleida i Creu Roja Lleida, per al finançament d’iniciatives locals. Cal destacar que tant els caragols, com la xapa o la polsera solidaris, es poden adquirir encara a la FECOLL i altres punts de la ciutat amb l’objectiu de recaptar el màxim de donacions possible.

La FECOLL ha volgut destacar la positiva experiència de la incorporació de la festa a les xarxes socials –Facebook i Twitter– i el paper decisiu que han jugat les colles en la difusió dels valors de la festa.


Comentaris

envia el comentari