Catalunya Diari

Vetllada de Swing oberta al públic aquest dissabte a La Llotja de Lleida

L’escola de dansa lleidatana oferirà un monogràfic de més 7 hores d’aquest estil de ball amb exhibicions i tallers i l’actuació del grup Swingout

Imatge d'una altra sessió de swing
Imatge d'una altra sessió de swing | LleidaDiari.cat

L'escola de dansa lleidatana Dancescape!, organitza aquest dissabte 13 de gener una vetllada monogràfica de Swing a la Llotja de Lleida. El Dia del Swing s'iniciarà a partir de les 17.00 hores amb tallers dels ballarins Sandy Lewis i Leonard Ost a la mateixa escola. Més tard, es duran a terme classes d'iniciació al Lindy, a càrrec de Marta Cardús i Carles Escolà i al Jazz Steps amb Albert Vallverdú. La jornada finalitzarà a partir de les 22.30 hores a la Llotja on tindrà lloc l'actuació del grup Swingout i les exhibicions de Sandy & Leo i de Xavi Blanco, codirector de l'escola Dancescape!

  

Segons explica Blanco, «El swing està de moda perquè és un ball de contacte, de parella». L'escola, que aquest any celebra quinze anys ha vist com han anat evolucionant les tendències de ball. A l'inici per exemple, el ball era més lliure i cada cop més els balls en parella són més demandats, ja que les noves tecnologies si bé ens mantenen més connectats no propicien en canvi el contacte físic. «Un whatsapp, per sort, no pot substituir una abraçada i la gent té cada cop més necessitat d'apropament i de contacte», explica Xavi Blanco.


Comentaris

envia el comentari