Catalunya Diari

Veus, guitarres, bateries i teclats aquesta setmana al Cafè del Teatre

Veus, guitarres, bateries i teclats aquesta setmana al Cafè del Teatre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Diverses actuacions musicals omplen aquesta setmana el Cafè del Teatre de Lleida de guitarres, bateries i teclats. El quintet madrileny Sex Museum actua aquest divendres a les 22.30 hores amb onze temes que suavitzen el hard rock dels últims temps, amb 'Again&Again' com a darrera referència. 

Després del concert, a les 00.30 hores, hi haurà sessió amb B-Sides Collective, col·lectiu de dj’s amants de la cultura musical dels anys cinquanta, seixanta i setanta.
 
Dissabte, el cantant Marc Parrot presenta en directe a Lleida el seu vuitè àlbum d’estudi 'Sortir per la finestra'. Dotze noves cançons que construeixen un pont entre discos ja clàssics com Interferència i aquesta nova entrega, on l’artista descobrirà lletres plenes de significat. L’espectacle, creat juntament amb Queralt Antú (Ovnilab), converteix l’escenari en una finestra que canvia de paisatge a mesura que van passant les cançons, interpretades per una banda de tres músics. L’actuació musical tindrà lloc a les 22.30 hores.
 
I diumenge, a les 20.30 hores, Lieven Sheerlinck ens presenta el seu projecte Singer of Songs amb el seu nou treball de folk 'Another way of saying hello'. Lieven Sheerlinck és un jove belga que fa 15 anys que viu a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari