Catalunya Diari

El videoclip d'Ed Sheeran gravat a Alguaire supera els 25 milions de visites

'Beautiful People' es va enregistrar el passat 17 juny a les instal·lacions lleidatanes amb un equip de producció de 90 persones

Una part del darrer videoclip publicat pel cantant britànic Ed Sheeran es va enregistrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire i ja supera els 25 milions de visualitzacions a la plataforma Youtube. 'Beautiful People' es va gravar el 17 de juny i el rodatge va durar tot un dia amb un equip de gravació i producció de 90 persones, sense la presència del cantant i compositor, ja que els protagonistes del vídeo són dos actors.

Les instal·lacions lleidatanes surten els 30 primers segons del videoclip que té una durada de 3 minuts i 48 segons. Es veu la plataforma on aparquen els avions, l'àrea de facturació i l'accés a la terminal des de la carretera tot i que la inscripció 'Aeroport Lleida Alguaire' està substituïda per una que hi posa 'West Terminal'.

El videoclip es va penjar el 28 de juny

El videoclip es va penjar el 28 de juny a la xarxa i promociona el nou àlbum del britànic, 'Nº6 Collaborations Project' que sortirà a la venda el dia 12 de juliol. En aquest disc Sheeran col·labora amb altres artistes i en el cas de 'Beautiful People' l'acompanya el nord-americà Khalid.

Altres artistes que participen amb Sheeran al disc són Bruno Mars, Justin Bieber, Camila Cabello, 50 Cent i Eminem. No és la primera vegada que l'aeroport de Lleida-Alguaire és l'escenari de gravacions diverses. El 2015 el cantant i compositor balear Joan Miquel Oliver hi va gravar 'Flors de Cactus'. Així mateix, altres empreses com BMW, Braun GmbH i Easyjet també han gravat anuncis a l'aeroport.

Fotograma del videoclip 'Beautiful People', d'Ed Sheeran
Fotograma del videoclip 'Beautiful People', d'Ed Sheeran | Youtube

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari