Catalunya Diari

Visita comentada a l'exposició 'Mediterrani. El nostre mar com mai l'has vist'

Visita comentada a l'exposició 'Mediterrani. El nostre mar com mai l'has vist'| Redacció - Fotografia: CaixaForum Lleida

 

CaixaForum Lleida ha programat per aquest diumenge, dia 15 de gener, una visita comentada a l'exposició 'Mediterrani. El nostre mar com mai l'has vist'. L'activitat, adreçada al públic familiar, s'iniciarà a les 12.00 hores i té un cost de 2 euros, amb un 50% de descompte per a clients de 'CaixaBank'.

La paraula Mediterrani vol dir mar entre terres, i aquesta ha estat la característica més important d'aquest mar. La seva situació i la seva extensió han facilitat la relació, des de fa molts segles, entre les persones dels diferents països de les seves ribes.
 
La visita comentada a l'exposició 'Mediterrani. El nostre mar com mai l’has vist', conduïda per un monitor, permetrà que els nens i nenes coneguin quins són els orígens d'aquest mar, puguin observar els canvis que ha anat experimentant al llarg de milions d'anys, comprovin la riquesa de la biodiversitat de les seves aigües i de les seves costes, i tots plegats puguin reflexionar sobre quins són els reptes que ens planteja el nostre mar per tal de preservar-lo.
 
L’activitat recomanada als nens i nenes a partir de set anys acompanyats d’un adult, es repetirà el diumenge 5 de febrer a les 12.00 hores i forma part del programa d’activitats per al públic familiar de CaixaForum Lleida.


Comentaris

envia el comentari