Catalunya Diari

La Xarxa municipal de ludoteques anima els infants a pintar el Marraco

Amb les diferents pintures del dibuix, obra de la professora d’art de l’EAM, Magda Balsells, es farà un vídeo que es difondrà al maig

Cartell de l'esdeveniment
Amb les diferents pintures del dibuix es farà un vídeo que es difondrà al maig | LleidaDiari.cat

La Xarxa de Ludoteques de la Regidoria d'Educació continua fent propostes didàctiques i d'oci per als nens i nenes durant els dies de confinament.

Aquesta setmana han posat en marxa l'activitat de pintar un dibuix del Marraco, obra de la professora de l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol, Magda Balcells. Des del web de la regidoria els nens i nenes es poden descarregar el dibuix i pintar-lo amb la tècnica i els colors que més els agradi.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Què cal fer per a participar?

Per participar-hi només cal descarregar el dibuix aquí, fer-ne una fotografia i enviar-la a l'adreça webeducacio@paeria.cat. Amb els dibuixos rebuts es farà un vídeo que s'emetrà per les xarxes durant la primera setmana de maig. Els infants i famílies que ho desitgin poden penjar el seu dibuix pintat a les xarxes amb les etiquetes @ludotequeslleida i #ludotequeslleida@ajuntamentdelleida #lleida #ludotequeslleida #ensencantajugar #laludoacasa #queeljocnopari.


Comentaris

envia el comentari