Catalunya Diari

La Xarxa de Museus de Lleida i Aran crea un vídeo promocional de les seves activitats

Recorda que tots els equipaments que la conformen ja estan oberts i ofereixen un gran nombre d’activitats durant l’estiu

Captura d'un moment del vídeo promocional de la Xarxa de Museus de Lleida
Recorda que tots els equipaments que la conformen ja estan oberts i ofereixen un gran nombre d’activitats durant l’estiu | LleidaDiari.cat

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran ha llançat un vídeo promocional destinat a recordar que tots els equipaments que la conformen ja estan oberts i ofereixen un gran nombre d'activitats durant l'estiu.

El vídeo, d'una durada de minut i mig, incideix en la varietat de propostes que ofereixen (visites teatralitzades, tallers, visites experiencials, etc.), a banda de les exposicions pròpiament dites. El vídeo recorda que tots els museus han adoptat les mesures necessàries per «una visita tranquil·la, còmoda i amb totes les garanties sanitàries». A través d'imatges dels dotze museus, podem veure tota l'oferta que ofereixen durant aquest estiu: visites a catedrals, esglésies o castells, activitats de natura, tallers de descoberta, etc.

Els museus que integren la xarxa

La xarxa està formada pel Museu de la Noguera, el Museu de Cervera, el Museu de la Conca Dellà, el Museu de Lleida, el Museu d'Art Jaume Morera, el Museu Tàrrega Urgell, l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, el Museu Hidroelèctric de Capdella, el Museu de Guissona, el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i el Museu Diocesà d'Urgell i el Musèu dera Val d'Aran.

La Xarxa de Museus de Lleida encara un mes d'agost ple d'activitats

Afirma una dita pagesa que «a l'agost, la dalla no té repòs». Una cosa similar succeeix amb els equipaments de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran, que afronten l'agost amb una àmplia oferta d'activitats de tota mena, més d'un centenar, com ara visites guiades i teatralitzades, tallers didàctics, activitats familiars i infantils, visites nocturnes, activitats experiencials, presentació de llibres o mostres de cinema, entre les propostes.

Algunes d'aquestes propostes, a més, tenen el valor afegit de ser totalment noves, ja que s'han posat en marxa aquest mes. En aquest apartat de novetats tenim les visites teatralitzades «A peu de Museu», estrenades pel Museu de Cervera l'1 d'agost. Es tracta de tres originals rutes destinades a aprofundir en els secrets de la capital de la Segarra a través de tres dones d'èpoques diferents.


Comentaris

envia el comentari