Catalunya Diari

Xavier Bobés porta el seu microespectacle a l’Escorxador

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, l’artista crea a 'Corpus'

'Corpus' explora el moviment d'un objecte escultòric en relació amb el cos humà, l’animal i el vegetal
Xavier Bobés porta el seu microespectacle al Teatre de l’Escorxador | LleidaDiari.cat

Xavier Bobés i Playground porten el seu microespectacle al Teatre Municipal de l'Escorxador, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Quatre funcions, divendres i dissabte, a les 18.00 i 20.00 hores, per a un reduït nombre d'espectadors, ja que només 25 persones poden assistir a cada passi.

En aquest espectacle de teatre d'objectes es creen peces escèniques petites, de molta proximitat, de manipulació d'objectes i de molta poesia. Una trobada entre una peça escultòrica, un manipulador d'objectes i un músic. Un diàleg escènic a cau d'orella en què podran participar només 25 persones en cada passi.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'artista proposa explorar el moviment d'un objecte escultòric amb relació al cos humà, l'animal i el vegetal. Corpus és també un viatge entre un home i la seva forma, un diàleg impossible desfent les hores d'una vida, desfent camins, empetitint per a desaparèixer de nou. Aquest espectacle explora el moviment d'un objecte escultòric en relació amb el cos humà, l'animal i el vegetal. La cosificació del vincle que tota persona té amb el seu «cos objecte», desvetllant el seu sentit poètic i estudiant-ne les seues possibilitats d'interpretació, transformació, representació plàstica i de moviment. Una coproducció de L'Auditori de BarcelonaLos Teatros del Canal de Madrid.

Un reduït nombre d'espectadors

"Els microespectacles de Xavier Bobés, sempre per a un reduït nombre d'espectadors (ara 25), respiren exquisidesa i profunditat en les troballes visuals i els encadenats plàstics que genera." Francesc Massip, Recomana. Xavier Bobés a Lleida va representar A taula el 2010, i també fou guanyador del 6è Premi de Projectes d'Arts Escèniques de Lleida 2005 amb El rei de la soledat. Les entrades estan a la venda (Preu: 12 € / Reduït: 10 €) als webs de LaTemporada Lleida i Teatre de l'Escorxador, a les taquilles i a l'oficina de Turisme de Lleida.


Comentaris

envia el comentari