Catalunya Diari

Xics'n Roll Queen arriba a l’Auditori Enric Granados de Lleida

L'espectacle té nova data amb motiu de la Covid-19 i serà el pròxim 13 de desembre a les 12.00 hores

Imatge de la banda Xics'n Roll
L’espectacle familiar de les Cases de la Música, arriba a l’Auditori Enric Granados | LleidaDiari.cat

Xics'n Roll Queen, l'espectacle familiar de les Cases de la Música, arriba a l'Auditori Enric Granados de Lleida. Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l'oportunitat de conèixer i redescobrir la mítica banda britànica Queen el pròxim 13 de desembre a les 12.00 hores del migdia.

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l'oportunitat de conèixer i redescobrir la mítica banda britànica Queen. Grup que va revolucionar el rock tal com es coneixia, introduint altres sons més simfònics i operístics. Tot allò va marcar un abans i un després. I és que com a resultat, van deixar tot un llegat de cançons que han passat a la història, com Bohemian Rhapsody, Don't stop me now, We will rock you o The Show Must Go On, entre moltes altres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un dels grups més mítics de la història de la música

Vine en família a gaudir d'un dels grups més mítics de la història de la música. Cases de la Música presenten Xics'n'Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permeten als més petits conèixer les formacions més importants del rock, així com la història dels artistes i bandes. Aquesta és una aposta innovadora que s'ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d'interessos entre pares i fills.

La composició de la Xics'n'Roll Band

  • Pau Font, bateria
  • Pol Caturla, baix, guitarres i veus
  • Ignasi Cama, guitarres i veus
  • Marc Mas, teclats
  • Lara Villodres, veu, conducció i animació

Aquest concert s'inclou dins de la programació de La Temporada Lleida, programació estables d'arts escèniques i música. Les entrades es poden comprar online al web www.latemporadalleida.catwww.orfeolleidata.cat i al lloc web de l'Auditori www.auditorienricgranados.cat. Es recomana la compra online. També es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.


Comentaris

envia el comentari