Catalunya Diari

Zoo i 2ManyDjs actuaran al Cruïlla 2021 en lloc d'Editors i Djaikovski

L'organització anul·la els concerts del grup britànic i del músic macedoni per evitar cancel·lacions d'última hora

A poc menys de dues setmanes per començar aquest festival, l'organització del Cruïlla 2021 ha decidit anul·lar els concerts del grup britànic Editors i del músic de Macedònia del Nord per tal d'evitar cancel·lacions d'última hora a causa de les restriccions provocades per la covid-19.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Al lloc d'aquests dos concerts, actuaran el grup valencià Zoo i el duo belga 2ManyDjs. De fet, el rap irònic del grup de Gandia serà l'encarregat de tancar l'escenari principal la nit del divendres 9 de juliol, i el projecte dels germans David i Stephen Dewaele tancarà l'escenari Cruïlla Enamora el mateix dia.

Imatge d'un home sometent-se a una prova PCR
Els assistents s'han de fer un test d’antígens cada dia abans d’accedir al recinte.  | ACN

El festival justifica les seves decisions

L'organització del festival ha lamentat aquesta decisió i l'ha justificat a través d'un comunicat que es va fer públic aquest divendres 25 de juny. Festival Cruïlla ha decidit substituir l'actuació del grup britànic Editors davant les restriccions que manté el Regne Unit pels britànics que viatgin a l'Estat espanyol, ja que un cop tornen a casa estan obligats a fer quarantena. Segons els organitzadors, aquesta norma feia que no es pogués assegurar la seva presència al festival.

D'altra banda, la cancel·lació del concert Djaikovski s'ha fet davant la recomanació de la Comissió Europea de restringir temporalment tots els viatges des de països externs a la UE. Com que Macedònia del Nord, país d'on prové Djaikovski, no forma part del bloc de la UE, l'organització ha considerat que no podia garantir la seva entrada a l'Estat.

Amb tot, el Cruïlla ha celebrat que han trobat dos substituts «a l'altura». De fet, Zoo s'ha convertit en una de les bandes més estimades i amb un creixement més meteòric del nostre país. Per la seva banda, 2ManyDJs és el projecte de DJ de la banda Soulwax, dos referents de la música de club europea i experts en el mashup del rock alternatiu i la música dance.

Cruïlla 2021

El festival té una durada de tres dies, des del 8 i fins al 9 de juliol d'aquest any, amb el vist i plau de les conselleries de Salut, Cultura i Interior de la Generalitat de Catalunya. L'esdeveniment està adaptat a totes les mesures de seguretat pertinents per la situació pandèmica.

Així doncs, es podrà gaudir del Cruïlla sense cap limitació de moviments ni distància física. Així i tot, caldrà que tots els assistents es realitzin un test d’antígens cada dia abans d’accedir al recinte i que portin la mascareta FFP2 que es facilitarà directament a l’entrada del festival. 


Comentaris

envia el comentari