Agrifood s’instal·la al Parc Científic i amplia a 80 les empreses que hi treballen

Agrifood s’instal·la al Parc Científic i amplia a 80 les empreses que hi treballen| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El rector de la Universitat i president del Parc Científic i Tencològic, Roberto Fernández, i l’alcalde de Lleida i vicepresident del Parc, Àngel Ros, han presidit l’obertura de la nova seu de l’empresa. El paer en cap ha agraït a Agrifood l’aposta que fa per aquesta ubicació, demostrant que el Parc genera activitat i una valor afegit per a les potencialitats i la seva projecció. Ros ha afirmat que veure créixer el Parc Científic amb empreses que aposten pel sector agroalimentari és una molt bona notícia, així com també el fet de crear empreses i generar ocupació, essencials per tirar endavant l’actual situació. El vicepresident del Parc també ha valorat la internacionalització de l’empresa que aporta competitivitat i professionalització.
 
El paer en cap indicat que al Parc ja hi ha instal·lades 80 empreses i que supera els 1.300 treballadors. Segons ha comentat, la incorporació d’aquesta nova empresa ajuda a explicar que és un parc, posant en contacte les empreses i aplicant la recerca, el desenvolupament i la innovació, especialment a Lleida, en totes les vessants del món agroalimentari. Per la seva banda, el rector de la Universitat ha afirmat que aquesta nova incorporació evidencia que el Parc científic és el lloc ideal per a una empresa, ja que uneix el coneixement i la ciència amb la tecnologia i l’emprenedoria. I ha afegit que Lleida es juga amb el Parc "el ser-hi o no ser-hi", demostrant que el Parc és el futur de Lleida.
 
El director d’Agrifood, Roberto Fernández, considera que aquest pas ha estat important per al futur de l’organització, ja que el Parc aporta diferenciació, un punt de qualitat i també un punt de trobada amb el que poden desenvolupar la seva activitat i aprofitar les sinèrgies. La previsió de Gonzalo és que l’actual plantilla, formada per 9 persones a Lleida, es pugui ampliar en 5 més en els pròxims 2-3 anys. L’empresa disposa d’una altra oficina ubicada a Milà. Diàriament, més de 500 clients principalment d’Espanya, Itàlia i Portugal utilitzen les seves solucions informàtiques.
 
Agrifood és una empresa internacional, amb més de 10 anys d’experiència, que distribueix de solucions informàtiques especialitzades per a la indústria agroalimentària i la producció animal. A més, dóna suport tècnic als seus clients per optimitzar-ne l’ús. El seu nínxol principal són les empreses productes de pinsos, la indústria agroalimentària i el porcí.
 
Les noves instal·lacions de l’empresa estan ubicades a l’edifici H3 del Parc, amb una superfície de 150 metres quadrats. Agrifood és el principal distribuïdor de Agrovision a Espanya i Portugal i té en cartera tots els seus programes de producció animal (especialment per a bestiar porcí). L’any 2008 va guanyar conjuntament amb Agrovision el concurs públic per comprar el programa de producció porcina GTEP desenvolupat per l’IRTA. L’any passat, Agrifood també es va convertir en el distribuïdor oficial de FMS (Feed Management Systems) i Agrovision per al mercat italià.Comentaris
Alade
Bonjour Dausse,Nous ne pouvons mauheurelsement pas t'aider avec ta demande. Nous ne travaillons pas pour le parc asterix. Nous ne sommes que deux fans qui partageons nore connaissance du parc. En revanche, si tu souhaite re9server un se9jour au parc aste9rxi, tu trouveras toutes les infos ne9cessaires sur cet article:Bonne visite au Parc Aste9rix!

envia el comentari