Catalunya Diari

Arkia confirma que aquest estiu tornarà a operar a l'aeroport de Lleida-Alguaire

Arkia confirma que aquest estiu tornarà a operar a l'aeroport de Lleida-Alguaire| Redacció - Fotografia: Aeroport Lleida-Alguaire

L'aerolínia israeliana Arkia ha anunciat aquest divendres que aquest estiu tornarà a operar a l'aeroport de Lleida-Alguaire amb un mínim de deu vols d'anada i deu de tornada entre Lleida-Alguaire i Tel Aviv.

Arkia, que ara es troba en plena temporada d’hivern a Lleida-Alguaire, torna a apostar per l’aeroport català gràcies als bons resultats que va obtenir la temporada d’estiu passada (84% d’ocupació), la primera que operava des de la base lleidatana.

Per tant, del 26 de juny al 30 d’agost de 2015 hi haurà un vol setmanal que cobrirà la ruta Tel-Aviv-Lleida-Alguaire. El tipus d’avió serà, igual que l’any passat, un Embraer 190 amb capacitat per a 110 passatgers per vol. Els bitllets ja es poden comprar a la pàgina web de la companyia.

Arkia és la segona aerolínia d’Israel, amb una flota de nou avions que serveixen 50 destinacions a 28 països europeus i a antigues repúbliques soviètiques. La companyia ofereix també serveis turístics, tant directament com mitjançant empreses subsidiàries, possibilitant la contractació de paquets de vacances d’esquí, tours i estades en hotels, especialment en grans ciutats europees i en destinacions mediterrànies. A banda dels nous vols xàrter entre Tel Aviv i Lleida-Alguaire, l’aerolínia ja operava vols regulars entre Israel i Barcelona des de l’any 2008. En conjunt, Arkia mou aproximadament un milió de passatgers anuals.


Comentaris

envia el comentari