Catalunya Diari

Clou la 27a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

Clou la 27a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu| Redacció - Fotografia: Trobada Empresarial al Pirineu

 

La Trobada Empresarial al Pirineu ha finalitzar aquest divendres al vespre la seva 27a edició. L'acte de cloenda ha anat de la mà del ministre d'Afers Exteriors i Cooperació del Govern espanyol en funcions, José Manuel García-Margallo, moment en el que els empresaris participants han pogut fer-li preguntes.

La trobada d'aquest any, que porta per lema 'Decidir en un món incert', l'ha inaugurat el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, a les 09.00 hores, a la mateixa sala de conferències de la Seu d'Urgell. El cap del Govern d'Andorra també ha participat en la Trobada Empresarial d'aquest any en la presentació de la conferència que amb el títol 'Perspectives per l'economia mundial i el cas d'Espanya' ha realitzat l'exdirector gerent de l'FMI, Michel Camdessus, just després de dinar al Pavelló Polivalent de la Seu d'Urgell.
 
La Trobada Empresarial al Pirineu d'aquest any finalitzat amb un sopar a l'Hotel Castell Ciutat de la Seu d'Urgell i el posterior concert a càrrec del grup Still Morris i la Grooving Rock Band als jardins.
 


Comentaris

envia el comentari