Catalunya Diari

Edullesa incorpora a Irene Marqués com a nova gerent

Edullesa incorpora a Irene Marqués com a nova gerent| Redacció - Fotografia: Afrucat

Edullesa, Estació Duanera Lleidatana S.A., incorporarà aquest dimarts al capdavant de l'empresa a Irene Marqués Pueyo, la seva nova gerent. Maqués és enginyera agrònoma especialitzada en Gestió del Medi Ambient i Màster en Direcció i Administració d'Empreses per EAE.

Marqués ha treballat com a enginyera de projectes al Grup Ros Roca Environement, com a responsable de qualitat i exportacions a VENSO S.A. i actualment assumia tasques de gestió, inspecció i assessorament al Departament d'Agricultura de la Generalitat.

Irene Marqués substitueix a Joan Panadés com a gerent d'Edullesa, desprès que aquest fos destituït el passat 24 d'agost per sospites de revelació d'informació confidencial.

L'agilitat en el canvi de gerència reafirma la voluntat d'Edullesa de potenciar encara més la duana de Lleida, restablint-ne la normalitat en el funcionament i recuperant la confiança plena dels seus usuaris. També el perfil de la nova responsable d'Edullesa ajudarà a la professionalització de la gerència duanera.


Comentaris

envia el comentari