Catalunya Diari

Foment abonarà abans que acabi l’any el 80% de les expropiacions previstes a Lleida aquest exercici

Foment abonarà abans que acabi l’any el 80% de les expropiacions previstes a Lleida aquest exercici| Redacció - Fotografia: Google Maps

 La subdelegada ha afirmat que a data d'avui, "Foment ha abonat ja 5,1 milions d’euros dels 12 milions assignats dins dels Pressupostos 2012 a la partida pel pagament d’expropiacions i que les previsions del Ministeri són abonar fins al 80% d’aquesta quantitat abans que acabi l’any".
 
Manso també ha recordat que en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2013 per la província de Lleida hi ha una partida prevista de 19 milions d’euros per continuar abonant expropiacions pendents, així com l’abonament d’obres ja fetes en exercicis anteriors. En aquest sentit, ha insistit que "la prioritat del Govern de l’Estat és pagar el deute abans que començar obres noves".
 
La subdelegada del Govern ha explicat també que el procediment de pagament de les expropiacions és lent i meticulós donat que abans d’autoritzar la transferència bancària cal fer les comprovacions adients d’identitat dels titulars i dels seus comptes bancaris. 
 
La majoria dels pagaments ja fets o pendents d’abonament corresponen a expropiacions derivades de les obres a l’A-22, a l’A-14 i N-145, però també s’han abonat a afectats de la N-II del tram Cervera-Santa Maria del Camí i a alguns propietaris expropiats per construir la variant de Cervera. S’han abonat expropiacions a titulars de terrenys d’Alguaire, Almacelles, Almenar, Alpicat, Argençola, Cervera, La Pobla de Segur, La Seu d’Urgell, Lleida, Montmàneu, Ribera d’Ondara, Soses i Torrefarrera.


Comentaris

envia el comentari