Catalunya Diari

Fruits de Ponent es registra a Cuba per créixer al Carib

Fruits de Ponent es registra a Cuba per créixer al Carib| EP - Fotografia: Fruits de Ponent

 

Fruits de Ponent, especialitzada en préssec, paraguaià i nectarina, s'ha registrat com a empresa a Cuba per créixer en el mercat del Carib. Aquest any la cooperativa lleidatana comercialitza en exclusiva la marca de paraguaians o préssec pla Oki impulsada fa uns anys per l'associació Afrucat.

El grup cooperatiu ha iniciat la campanya de la fruita d'os a la Vall de l'Ebre amb l'objectiu posat en continuar consolidant i ampliant clients a Europa i també apostant per noves destinacions, com a ciutats asiàtiques o també el Carib.
 
El director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, ha assegurat que aquest any s'espera un 20% menys de producció a causa de les temperatures fredes de la passada primavera i de les últimes pedregades a la zona del Baix Segre.
 
A més de Oki, el Grup també comercialitzarà nectarina, platerina, préssec de diferents varietats i, prèviament, cirera i albercoc amb les marques Fruits de Ponent i Or de Ponent, a més de fruita de llavor bàsicament poma i pera i l'oli d'oliva verge extra produït de les oliveres dels camps d'Alcanó.


Comentaris

envia el comentari