Catalunya Diari

Gerard Pujol relleva Ramon Sarroca a la presidència del Consell de la DOP Pera de Lleida

Gerard Pujol relleva Ramon Sarroca a la presidència del Consell de la DOP Pera de Lleida| Redacció - Fotografia: Afrucat

 

Ramon Sarroca deixa la presidència del Consell de la Denominació d’Origen Protegida Pera de Lleida després de més de 6 anys al capdavant del mateix. En el seu lloc, Gerard Pujol Verdú, vocal de la Comissió Rectora del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida en qualitat de membre productor, serà qui el rellevarà.

El nomenament de Sarroca com a president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i la necessitat de dedicar més temps a les seves noves obligacions han estat els motius que l’han dut a renunciar al càrrec.
 
Sarroca marxa amb la sensació d’haver tingut molta sort de poder participar en la creació d’un projecte únic i transcendental com ha estat la DOP Pera de Lleida i la comercialitzadora Top Quality Fruits. “Es tracta d’un embrió ben fet, basat en un concepte encertat de cara al futur” ha afegit el ja expresident, “també hem de ser conscients  de que ho hem aconseguit en una regió on encara falta molt  per creure en aquests processos i on gairebé tota la fruita es ven com a genèrica”.
 
Gerard Pujol, productor de peres associat a Actel i membre del seu Consell Rector, ha pres possessió del càrrec també amb paraules d’agraïment cap al seu predecessor i amb l’esperança de poder acabar de consolidar el projecte, reforçant les accions i aconseguint una major visibilitat del producte en el punt de venda.


Comentaris

envia el comentari