Catalunya Diari

Inversions de tres milions d'euros i deu nous llocs de treball a Indulleida

Inversions de tres milions d'euros i deu nous llocs de treball a Indulleida| Redacció - Fotografia: Missatges

 

Indulleida ha executat durant l'exercici 2013-2014 unes inversions totals de tres milions d'euros i ha creat deu nous llocs de treball. Noves instal·lacions per a l'obtenció de fibres alimentàries, copos i 'flakes' de fruites, espessidors naturals i extractes aromàtics naturals de verdures i fruites, han estat els projectes que han capitalitzat la major part d'aquesta partida.

En aquest sentit, la societat RI Natural SA d'Alguaire, participada per Indulleida i la francesa Robertet, ha caracteritzat nous extractes d'aromes naturals i ha iniciat la fabricació de "compounds" per a la formulació de begudes refrescants.
 
L'obtenció d'ingredients naturals de fruites i verdures, que puguin substituir altres de sintètics en l'elaboració de productes alimentaris, és una altra de les línies de treballs d'Indulleida i així la indústria lidera projectes consorciats, amb el suport del CDTI, junt amb altres empreses del sector de l'alimentació i centres públics de recerca. Actualment Indulleida participa en els projectes de I+R+i europeus com a líder del consorci, i en un altre de nacional, tots relacionats amb l'obtenció de compostos moleculars presents en fruites verdures interessants com a ingredients funcionals alimentaris, complexos nutricèutics, colorants naturals o bases de productes cosmètics.
 
Pel que fa a la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), Indulleida ha mantingut durant la campanya 2013/14 la col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments així com amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) subministrant a preu de cost més de 2,5 milions de litres de sucs de préssec i nectarina.


Comentaris

envia el comentari