Catalunya Diari

La 27a Trobada Empresarial al Pirineu s'inicia amb 585 assistents

La 27a Trobada Empresarial al Pirineu s'inicia amb 585 assistents| Redacció - Fotografia: Trobada Empresarial al Pirineu

La Seu d'Urgell ha acollit aquest dijous la primera de les dos jornades programades de la 27a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que enguany porta per lema 'Decidir en un món incert'. Prop de 600 empresaris i directius han assistit a la primera de les sessions.

El títol de la vint-i-setena edició de la Trobada Empresarial al Pirineu d'enguany vol posar de manifest que decidir en un món incert forma part del dia a dia d'empresaris I directius. Les experiències empresarials presents en aquestes jornades mostren exemples destacats de directius i empresaris que ja han decidit, tot i les dificultats d'incertesa actuals. En aquesta nova edició, aquest dijous, la Trobada Empresarial al Pirineu ha mostrat decisions destacades en el camp de la innovació, la internacionalització, la digitalització i la col·laboració amb la competència amb l'objectiu de créixer i avançar, amb destacats ponents.

La taula rodona 'Experiències empresarials d'èxit amb clau lleidatana' ha comptat amb la participació d'Ángel Jubete, director de Flower, empresa dedicada a la nutrició i protecció de plantes; Manel Sort, cap d'estudis a King.com, empresa dedicada a la creació d'aplicacions d'entreteniment per a mòbils com Candy Crush; i Angel Velasco, president de Torrons Vicens, empresa que en els últims anys ha experimentat una important transformació en innovació i expansió. Una taula que ha estat moderada pel periodista de La Vanguardia i empresari, Javier Ricou, i presidida pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

En les sessions d'aquesta primera jornada de la Trobada al Pirineu també hi ha hagut les conferències d'experts que de ben segur han ajudat amb la presa de decisions amb un major èxit. Luis Huete, el prestigiós professor de Direcció de Producció, Tecnologia i Operacions d'IESE, i un dels pensadors de referència del management internacional, ha estat el primer ponent de la Trobada amb la conferència 'Decidir amb valors'. Patricia Ramírez, psicòloga especialista en l'assessorament d'equips esportius, autora de diversos llibres de motivació i conferenciant, ha parlat de 'Com treure el millor del teu equip'.

Èxit d'assistència durant la primera jornada de la trobada
La benvinguda als 585 assistents, amb un total de 72 periodistes acreditats a la Trobada al Pirineu, ha anat a càrrec de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i el president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes. Abans, l'obertura i la recepció a la Sala Sant Domènec s'ha realitzat amb puntualitat i ha anat a càrrec de la comunicadora i presentadora del programa 'Cafeïna' a Lleida Televisió, Mariví Chacón.

La Trobada Empresarial al Pirineu és un esdeveniment anual que va començar entre amics per intentar donar respostes a les inquietuds de l'empresariat lleidatà. En l'actualitat, s'ha convertit en la cita econòmica privada amb més participants de Catalunya. En les últimes edicions empresaris, directius d'empresa i emprenedors han gaudit de conferències, taules rodones i debats en un espai únic com la Seu d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari