Catalunya Diari

La Cambra de Comerç de Lleida amplia els seus serveis

La Cambra de Comerç de Lleida amplia els seus serveis| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Aquests serveis, que s'enmarquen sota el lema 'Impulsem el teu èxit', estan destinats a impulsar el creixement i la consolidació de les empreses de Lleida i es centren a potenciar a través de recursos diversos àmbits claus com la internacionalització, la innovació, la competitivitat de les pimes, la formació i el desenvolupament del talent, la cooperació empresarial i el networking, i la dinamització territorial. El 3r tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Rafel Peris, ha assistit a la presentació, presidida pel president de la Cambra de Lleida, Joan H. Simó.
 
A la presentació, que ha tingut lloc aquest matí al Saló de Plens de la Cambra, hi han assistit els membres del ple de la Cambra i els presidents de les cambres de Barcelona, Miquel Valls; Girona, Domènec Espadalé; de Reus, Isaac Sanromà; de Tàrrega, Delfí Robinat, i de Tortosa, José Luis Mora.
 
Una de les iniciatives més innovadores de la nova oferta de serveis és la possibilitat d’accedir gratuïtament al Club Cambra, una plataforma tecnològica connectada a totes les cambres del món que té l’objectiu de millorar les possibilitats de negoci de les empreses catalanes i que, entre altres prestacions, oferirà als socis productes i serveis de la Cambra i de tercers en condicions avantatjoses, la possibilitats d’integrar-se en una comunitat empresarial virtual i fins i tot d’acollir-se a noves línies de finançament a través de 'laCaixa'.


Comentaris

envia el comentari