Catalunya Diari

La Cambra programa 53 accions de formació empresarial

La Cambra programa 53 accions de formació empresarial| Redacció - Fotografia: Cambra de Comerç de Lleida

 Durant aquests set mesos, la Cambra de Lleida vol ajudar a millorar la competitivitat de les empreses lleidatanes per mitjà del reforç de la motivació, el lideratge, el desenvolupament del talent, la internacionalització, els idiomes i les noves tecnologies. Com a cursos destacables, cal citar el Programme for Leadership Development- PLD que l’escola de negocis ESADE impartirà de març a juny. Aquest programa formatiu té l’objectiu fonamental d’assolir el desenvolupament integral dels coneixements i les competències dels alts directius participants a fi de permetre una millora substancial en el procés d’assoliment dels seus reptes professionals.
 
Enguany, també cal esmentar l’àmplia oferta d’idiomes, amb diferents cursos de llenguatge oral d’alemany, francès i anglès, en què els alumnes participaran en tertúlies mentre fan un cafè, amb l’objectiu de practicar l’idioma i millorar l’expressió oral tot corregint els errors comuns de construcció de frases i de pronúncia. 'La tècnica de l’Elevator Pitch. Vendre en pocs minuts' és una altra de les novetats del programa de formació empresarial de la Cambra.   
 
L’ens cameral també organitza 7 jornades de competitivitat. Destaca la sessió de motivació empresarial 'Grans somnis, grans empreses' impartida per la diplomada en Relacions Laborals Selina Moreno, nedadora no professional que és tot un exemple de superació. Després de recuperar-se d’un càncer de mama, ha estat capaç d’atravessar nedant el Canal de la Mànega, el Canal de Menorca, la ruta Lanzarote-Fuerteventura o fer la volta a l’illa de Manhattan. En les seves conferències, Selina Moreno explica i desenvolupa la manera de treballar la motivació des de diferents àmbits com ara l’empresarial, el laboral i l’esportiu, i com treure el màxim rendiment de cada persona en cada situació.  Comentaris

envia el comentari