La factura de l'aigua és ja un 38% més cara

La factura de l'aigua és ja un 38% més cara| Redacció - Fotografia: L. Biela

 


Molts lleidatans hauran notat que la factura de l'aigua els ha pujat més de lo previst aquest mes d'octubre. Si no és el cas, ho notaran el mes de novembre, ja que la Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de Lleida aprovà el passat mes de juliol que aquestes tarifes augmentessin una mitjana del 38%.
Per la primera tinent d'alcalde, Marta Camps, és una pujada "necessària per tal de poder absorbir l'increment de la compra en alta de l'aigua de la Mancomunitat de Pinyana, que a conseqüència de les obres que s'han fet i que s'han de repercutir als ajuntaments, passarà a costar a l’Ajuntament de Lleida un 306% més que ara. Però també el fet que cal repercutir els nous cànons que ja aplica l’ACA a Lleida. Tot això fa que el rebut s’hagi d’incrementar aquest 38% de mitjana".
 
No obstant, l'Ajuntament de Lleida estudia la possibilitat d’incorporar les mateixes bonificacions socials que té l’ACA, que van destinades als pensionistes de més de 60 anys i que cobren pensió mínima i les famílies que tinguin tots els membres a l’atur, així com reduir la tarifa de reconnexió, quan ha estat necessari el tall en el subministrament de l’aigua per impagament.Comentaris

envia el comentari