Catalunya Diari

La Fira Formació i Treball de Lleida estudia acollir empreses interessades en recollir currículums

La Fira Formació i Treball de Lleida estudia acollir empreses interessades en recollir currículums| Redacció - Fotografia: Fira de Lleida

 

La Fira Formació i Treball de Lleida es planteja la voluntat d'estudiar ampliar el ventall de serveis que s'oferiran en la propera edició del certamen, "incorporant aquells relacionats amb l'ocupació". Així hi ha anunciat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, en el decurs de la trobada per fer balanç. 

Concretament, s’ha referit a acadèmies de formació privades, acadèmies d’idiomes, agències de col·locació o empreses interessades a recollir currículums i a oferir llocs de treball. 
 
El tinent d’alcalde ha destacat la “maduresa i importància” que ha assolit la fira després de 10 edicions celebrades i ha remarcat que és un saló “de gran utilitat, que atreu joves i famílies que en un matí poden informar-se sobre totes les possibilitats que tenen en l’àmbit de la FP”. En l’aspecte quantitatiu, ha anunciat que el certamen registrarà uns 15.000 visitants aproximadament.
 
Per un altra part, el tinent d’alcalde també ha incidit també en el nivell i excel·lent acollida de les activitats celebrades en el marc de la fira, amb conferències que van omplir de gom a gom la sala d’actes com la de jove youtuber Belena Gaynor titulada 'Com podem sobreviure els millennials?' o la del director general d’Infojobs, Jaume Gurt, sobre 'El camí per trobar feina', i també la jornada sobre camps de treball a l’estranger. 
 
Per la seva banda, el coordinador de FP dels SS.TT. d'Ensenyament de la Generalitat, Ramon Cabiscol, ha dit que aquesta desena edició de la fira suposa “donar continuïtat i consolidar una proposta molt pràctica de servei d’orientació sobre la FP als estudiants i als ciutadans en general, alhora que enguany hem treballat també la seva projecció internacional”. Cabiscol ha fet esment al plantejament dels espais muntats al saló, “més de demostracions pràctiques que no pas de xerrades magistrals” i ha destacat la implicació de tota la família de professors i estudiants dels centres del nostre territori.
 
La 10a edició del saló ha tingut lloc del 14 al 16 d’abril al pavelló 4 de Fira de Lleida amb la participació de 21 empreses i entitats. El saló ha acollit 50 activitats professionals, entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació. ‘F&T’ està organitzat per l’Ajuntament de Lleida, Fira de Lleida i la Generalitat de Catalunya, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i GlobaLleida.


Comentaris

envia el comentari