La Paeria integra quatre persones en atur a la brigada de manteniment del cementiri municipal

La Paeria integra quatre persones en atur a la brigada de manteniment del cementiri municipal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida està fent treballs de manteniment al cementiri municipal amb una brigada formada per quatre persones que s’han contractat mitjançant el programa Treball i Formació i que, per tant, estaven desocupades. 

La brigada està dirigida i supervisada pel cap de grup del cementiri en els treballs que fa al recinte, que consisteixen en tasques de conservació, com ara reparació de carrers, voreres, fuites d’aigua, de bancs i fusteria, arranjaments d’electricitat... Entre altres treballs realitzats, s’ha reparat i/o canviat canonades d’aigua als departaments de Sant Jaume i Sant Pere i el terra dels departaments de Montserrat i de Sant Jordi.
 
El fet de disposar d’aquesta brigada permet resoldre el manteniment del dia a dia en aquest espai municipal, on s’hi ha de fer tasques continuades, que no són de reparació urgent. Es tracta d’actuacions en material que es deteriora per l’ús i amb el pas del temps i que requereix de treballs succesius.
 
El procés de selecció es va fer al desembre i el contracte és de sis mesos (de desembre al juny). L’Ajuntament de Lleida, a través de l’Institut Muncipal d’Ocupació, impulsa el programa Treball i Formació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat. Està adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció i combina l’experiència laboral de les persones participants amb una activitat formativa ocupacional transversal.Comentaris

envia el comentari