Catalunya Diari

La recuperació de la confiança i la motivació, eixos de la Trobada Empresarial al Pirineu 2013

La recuperació de la confiança i la motivació, eixos de la Trobada Empresarial al Pirineu 2013| Redacció - Fotografia: Trobada Empresarial al Pirineu

 El president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Ramon Roca, destaca que amb aquesta edició es pretén assolir l’èxit de la passada trobada, on gairebé 600 persones van participar de les conferències i debats organitzats a la Seu d’Urgell. La Trobada Empresarial al Pirineu es va convertir, un any més, en la trobada econòmica més important de Catalunya pel que fa al nombre de participants.
 
Sota el títol de 'L’entorn no és excusa', aquesta edició pretén donar resposta a través de conferències i debats a l’escenari actual, i tractarà de mostrar noves estratègies i oportunitats que es plantegen, tenint la internacionalització, la motivació de les persones i la recuperació de la confiança com a elements claus d’aquesta estratègia.
 
A més, la trobada comptarà amb la participació de personalitats del món de la política i les institucions com el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, el conseller Felip Puig, ambaixadors, l’alcalde de Lleida o el president de la Diputació de Lleida. També noms del periodisme i dels mitjans de comunicació tindran un paper destacat com a presentadors i moderadors de debats i taules rodones: Mònica Terribas, Jaume Barberà o Martí Saballs, entre d’altres.


Comentaris

envia el comentari