Catalunya Diari

La Trobada Empresarial al Pirineu compleix 25 anys

La Trobada Empresarial al Pirineu compleix 25 anys| Redacció - Fotografia: Jan Cortés

 El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, ha participat aquest dimarts al dinar de presentació del certamen, que un any més se centra en diferents temàtiques relacionades amb l’economia i l’empresa, de la mà d’experts del món empresarial, universitari i polític de màxim nivell.
 
Els valors i les habilitats directives, la innovació, la internacionalització, la competitivitat, els sectors emergents, l’accés al finançament i l’emprenedoria centraran les diferents taules rodones, les conferències i els debats que durant dos dies volen ser el centre neuràlgic de debat i reflexió.
 
El programa d’enguany comptarà, d’entre altres, amb la participació de Kim Faura, Miquel Roca Junyent, Anton Costas, Eugeni Bregolat, Antoni Castells, Pere Astals, Luis Rojas Marcos, José Mª Gay de Liébana i Xavier Sala-i-Martí, la participació en taules rodones de directors i presidents d’empreses, com els de la Bruixa d’Or, Vichy Catalan, Hero i Bon Preu-Esclat i amb la presència de periodistes com Mònica Terribas i Martí Saballs. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya farà la conferència inaugural.
 
La previsió d’assistents per aquesta edició és de mig miler de persones.


Comentaris

envia el comentari