Catalunya Diari

La Trobada Empresarial al Pirineu esdevé un any més un referent empresarial de compartir coneixements i networking

La Trobada Empresarial al Pirineu esdevé un any més un referent empresarial de compartir coneixements i networking| Redacció - Fotografia: Trobada Empresarial al Pirineu

 

La 26a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, l'espai empresarial privat més nombrós del país, ha arribat al final. Enguany, 600 empresaris i emprenedors hi han participat en una edició que ha analitzat el camí del creixement econòmic, després d'anys de recessió i crisi econòmica.

Així ho ha explicat el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, qui ha fet balanç a última hora d'aquest divendres del desenvolupament de la 26a edició. Subratllant els resultats del baròmetre empresarial que ha indicat que més del 50% dels empresaris creuen que crearan llocs de treball i que augmentarà la seva facturació.
 
Aquesta ha estat una edició on ha crescut la presència de dones directives i empresàries com a ponents. En la primera de les jornades es va comptar amb José Antonio Marina que va abordar l'ètica en l'àmbit de l'empresa i la necessitat d'invertir en l'educació per créixer. També s'ha comptat amb un ampli seguiment les taules rodones d'experiències empresarials d'èxit com també les taules rodones sobre polítiques econòmiques i finançament.
 
Entre les autoritats polítiques que hi ha assistit destaca el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, el conseller d'Empresa i Ocupació, Santi Vila, i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla.


Comentaris

envia el comentari