La Trobada Empresarial al Pirineu prendrà decisions en un 'món incert'

La Trobada Empresarial al Pirineu prendrà decisions en un 'món incert'| Text i fotografia: Laura Biela

 

La Seu d'Urgell acollirà els dies 16 i 17 de juny la XXVII Trobada Empresarial al Pirineu. L'edició d'enguany, que porta per títol 'Decidir en un món incert', comptarà amb més de 500 ponents del món econòmic, més de 50 representants polítics, més de 9.500 participants i la presència de 2 premis Nobel, que posaran sobre las taula més de 200 temes diferents.


Per aquest any, l'organització ha programat taules rodones i conferències en el camp de la innovació, la internacionalització, la digitalització i la col·laboració amb la competència amb l'objectiu de créixer i avançar. Entre els ponents convidats destaquen Ángel Jubete, Manel Sort, Angel Velasco, Emilio Ontiveros, Alfred Pastor, Cristóbal Colón, Maria Cura, Alfonso Jiménez, José Luis López de Silanes i Miguel Torres.El títol de la vint-i-setena edició, 'Decidir en un món incert', vol incidir en aquesta situació, posant de manifest que decidir en un món incert forma part del dia a dia d'aquests professionals. Les experiències empresarials presents en les jornades mostraran exemples destacats de directius i empresaris que ja han decidit, tot i les dificultats d'incertesa actual. La conferència inaugural anirà a càrrec de Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya. L'acte tindrà lloc el divendres, dia 17 de juny, a les 09.00 hores.Jornades de referència

El president de la Trobada, Vicenç Voltes, ha destacat que l'objectiu final és "convertir el certamen en unes jornades de referència, capaces d'atreure l'interès del món econòmic i empresarial; alhora que aporten coneixement i experiències que ajudin als professionals a afrontar els reptes i els desafiments actuals".Durant la presentació, que s'ha dut a terme aquest divendres a la ciutat de Lleida, l'associació Trobada Empresarial al Pirineu ha donat a conèixer les novetats d'enguany, entre les que destaquen una nova pàgina web, molt més moderna i àgil; preus especials per a joves d'entre 18 i 35 anys; i un nou reconeixement a joves emprenedors, que es donarà a conèixer durant la mateixa trobada.La Trobada Empresarial al Pirineu ha superat en els últims quatre anys els 550 inscrits en cada edició. I per enguany confien en que la dada sigui també similar. Les inscripcions s'obriran el proper dimecres, dia 4 de maig.

 
Comentaris

envia el comentari