Catalunya Diari

L'atur augmenta al novembre a Lleida de 501 persones i encadena tres mesos d'increments

L'atur augmenta al novembre a Lleida de 501 persones i encadena tres mesos d'increments| ACN - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

El nombre de persones a les llistes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) al novembre a Lleida es va situar en 23.997 persones, cosa que suposa un increment de 501 aturats, el 2,13% més que a l'octubre, segons les xifres publicades pel ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Amb aquestes dades, Lleida encadena tres mesos seguits d'increments de l'atur i en termes anuals suma 42 mesos seguits amb caigudes de l'atur, des del juny del 2013.

En relació amb l'any passat, la llista del SOC s'ha reduït a la demarcació de 2.440 persones, el 9,23% menys. Aquest increment de l'atur al novembre a Lleida és el més elevat en aquest mes des del novembre del 2013, quan la desocupació va créixer de 1.054 persones.

Per sectors d'activitat, a Lleida l'atur al novembre s'ha incrementat a tots els sectors. Als serveis 400 persones més a l'atur, a l'agricultura 49 més, a la construcció 30 més i finalment a la indústria 10 aturats més.


Comentaris

envia el comentari