Catalunya Diari

Les cases de turisme rural de Lleida es queden sense places disponibles pel pont de Cap d'Any

Les cases de turisme rural de Lleida es queden sense places disponibles pel pont de Cap d'Any| ACN - Fotografia: Nou Càmping

 

Les cases de turisme rural de les comarques de Lleida s'han quedat sense places disponibles per aquest pont de Cap d'Any. El sector està al cent per cent d'ocupació, tant als allotjaments del Pirineu com de la plana, segons ha confirmat aquest dijous la presidenta de la Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida, Núria Ferrando. 

Aquest any el calendari els ha afavorit i la majoria de clients -famílies i grups d'amics- no marxaran fins diumenge, de manera que aprofitaran per passar tres nits fora de casa. De moment les reserves són més escasses per a la resta de dies fins passat Reis, quan l'ocupació se situarà al voltant del 40-45%.
 
Ferrando ha explicat que ja fa dies que tenen les cases plenes. Les zones de muntanya van ser les primeres que es van omplir però després els qui no van trobar lloc es van anar recol·locant cap a la plana i a hores d'ara és impossible trobar places lliures en tota la demarcació. La presidenta de la Federació assegura que s'han complert les millors de les seves expectatives: "portàvem uns anys que anàvem fent i, tot i que sí que havíem notat una mica més d'alegria aquest 2015, no sabíem ben bé com aniria, estem una mica sorpresos i sobretot molt contents de tantes peticions".
 
Aquest hivern la falta de neu està fent la guitza a les estacions d'esquí. Cap complex de Lleida té obertes totes les pistes i fins i tot hi ha hagut trasllat de neu amb camions de cotes altes a les més baixes. No obstant això, molts turistes han optat per programar altres activitats de muntanya de manera que l'ocupació per aquests dies no se n'ha ressentit. Ferrando confia que, si neva, es puguin animar les reserves pel pròxim cap de setmana del 9 i 10 de gener. De moment, pels dies posteriors al pont de Cap d'Any es mantenen entre el 40-45%.


Comentaris

envia el comentari