Catalunya Diari

Les exportacions el tercer trimestre a Lleida se situen en més de 625 milions, el 15% més que l'any passat

Les exportacions el tercer trimestre a Lleida se situen en més de 625 milions, el 15% més que l'any passat| ACN - Fotografia: Subdelegació del Govern a Lleida (Arxiu)

 

Les empreses lleidatanes van exportar el tercer trimestre un total de 626,6 milions d'euros, el que suposa un 14,7% més que el mateix període de l'any passat, segons xifres facilitades pel Ministeri d'Economia i Competitivitat. 

Amb aquesta xifra, Lleida fixa un nou màxim històric en volum d'exportacions després de registrar el millor tercer trimestre des que comença la sèrie històrica l'any 2000. Només el mes de setembre, les exportacions van sumar 192,2 milions d'euros, amb un increment del 8,47% més que el setembre de l'any passat i el millor més de setembre de la sèrie. En l'acumulat dels primers nou mesos, les vendes a l'exterior es van situar en 1.426 milions, el 12,20% més que l'any passat.
 
Els primers nous mesos de l'any, els sectors més actius en vendes a l'exterior a Lleida van ser les empreses d'alimentació, begudes i tabac amb unes exportacions per valor de 1.005 milions d'euros, amb un increment de les vendes del 13,3% en relació amb el mateix període de l'any passat. 
 
El segon sector més actiu a Lleida van ser les empreses de béns d'equipament amb un volum de vendes per valor de 104,9 milions d'euros, el 4,9% més que l'any passat, sempre en el període dels primers nou mesos de l'any. 


Comentaris

envia el comentari