Catalunya Diari

Les exportacions fins setembre a Lleida registren un nou rècord

Les exportacions fins setembre a Lleida registren un nou rècord| ACN - Fotografia: Edullesa

 

Les empreses instal·lades a les comarques lleidatanes van exportar per valor de 1.535,8 milions d'euros en els primers nou mesos d'aquest any, cosa que suposa el 4,2% més que el resultat del mateix període de l'any passat, segons ha publicat el ministeri d'Economia i Competitivitat. Amb aquest resultat, les empreses lleidatanes tornen a registrar un nou rècord històric en la sèrie que comença l'any 2000. 

Les importacions a Lleida es van situar en 676,9 milions d'euros, amb un retrocés del 0,5% en relació amb el mateix període de l'any passat. Per sectors, les empreses d'alimentació, begudes i tabac lideren les exportacions de Lleida seguides de les companyies de béns d'equip.
 
Per activitat, les empreses del sector de l'alimentació, begudes i tabac de Lleida van exportar fins el mes de setembre fins a 1.005 milions d'euros, amb un creixement del 13,3% més, seguit del sector de béns d'equipament que van exportar per valor de 104,9 milions el 4,9% més que en els primers nou mesos de l'any passat.


Comentaris

envia el comentari