Catalunya Diari

Les vendes durant el període de rebaixes cauen entre un 10 i un 15%

Les vendes durant el període de rebaixes cauen entre un 10 i un 15%| Redacció - Fotografia: @rafelperisDes de l'entitat aseeguren que l’activitat comercial no es recupera i els índex de confiança dels consumidors estan sent molt baixos, lo que comporta 37 mesos de caiguda del consum. En aquest sentit, destaquen que les noticies de les darreres setmanes en el marc econòmic no milloren el consum; l’atur, l’augment de l’IVA i la pujada de la llum i de l’aigua, no generen bones expectatives.

"Tenim que posar fi a aquesta situació. El Govern té que prioritzar el estímul de la demanada interna, cal no incrementar més la pressió fiscal ni als consumidors ni als comerciants, cal reduir-la de manera urgent i aplicar estímuls fiscals al consum tal i com ja es va fent en altres sectors", expliquen des de la FECOM. "Estem demanant al govern 'planes renove' per a sectors com el moble i electrodomèstics que són dels més afectats per la crisis, incentius via IRPF per inversió i consum pels ciutadans", apunten.

Les diferents activitats dutes a terme per les Associacions de Comerciants-FECOM (Cap Pont, Zona Alta, Eix Comercial, Associacions de comerciants de Mollerussa, Almacelles, Tàrrega), amb els tradicionals mercats de les rebaixes han estat ben rebudes pels consumidors.


Comentaris

envia el comentari