Lleida es promociona a la fira EIBTM, la fira de turisme i negocis més important del món

Lleida es promociona a la fira EIBTM, la fira de turisme i negocis més important del món| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Durant el transcurs del certamen, Lleida presentarà la gastronomia i l’enologia com a valor afegit als esdeveniments que es puguin dur a terme a Lleida. Turisme de Lleida durà a terme presentacions del Lleida Convention Bureau davant d’organitzadors professionals d’esdeveniments i s’entrevistarà amb meeting planners per tal de donar a conèixer l’activitat de l’entitat i les possibilitats de Lleida com a destinació de reunions professionals, esdeveniments i viatges d’incentiu.
 
L’oferta de Lleida esta representada per la cinquantena de membres que formen part del programa LECB: hotels de la ciutat i el territori, diferents sales i equipaments per la celebració de congressos i convencions, espais singulars, restaurants, sales de banquets i diferents empreses de serveis relacionades amb l’organització d’aquest tipus d’actes que, juntament amb La Llotja – Teatre i Palau de Congressos, conformen l’oferta en el segment MICE.
 
En el marc de l’EIBTM també tindrà lloc la reunió del Comitè Executiu del Spain Convention Bureau (SCB), del qual el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, és membre en representació de la ciutat de Lleida des del passat mes de setembre.
 
Creix el Turisme de Negoci durant el 2011
Un total de 52.697 persones van assistir a convencions, congressos i jornades professionals durant el 2011, repartides en 2.121 assistents a convencions, 7.590 assistents a congressos i 42.986 assistents a jornades professionals. Aquestes xifres suposen un creixement del 15,6% respecte a les dades del 2010.Comentaris

envia el comentari