Catalunya Diari

Lleida Ocasió ven uns 150 vehicles en tres dies

Lleida Ocasió ven uns 150 vehicles en tres dies| Redacció - Fotografia: Fira de Lleida

 

Un 100% dels expositors està “satisfet” o “molt satisfet” del desenvolupament de Lleida Ocasió, segons ha confirmat l’enquesta realitzada aquest diumenge per Fira de Lleida. Rafael Peris, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, ha explicat en el decurs de l’acte de balanç de la 19a edició del saló que, a falta de comptabilitzar la tarda de diumenge, el 82% dels expositors ha fet o superat els contactes que esperava, mentre que el 79% ha assolit o superat les vendes que preveia fer abans del saló. D’altra banda, un 100% ha declarat la seva intenció de tornar a exposar l’any vinent.

Quant al nombre de vendes, Rafael Peris, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, ha comentat que Lleida Ocasió en registrarà al voltant de 150. Peris ha destacat també que Lleida Ocasió és una de les fires que “té més moviment econòmic directe, ja que en ella es materialitzen moltes operacions de compravenda de vehicles”.
 
De la seva banda, Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha indicat que el nombre de visitants rondarà les 15.000 persones, procedents bàsicament de la demarcació de Lleida, la Franja i Tarragona. Oró ha anunciat que un dels objectius de la Institució firal de cara a l’edició vinent és ampliar l‘àrea d’influència del saló i atreure visitants d’altres contrades.


Comentaris

envia el comentari