Catalunya Diari

Lleida reclama les mateixes tarifes d'AVE que tindrà Girona

Lleida reclama les mateixes tarifes d'AVE que tindrà Girona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 I es que comprar un abonament de 10 viatges per anar de Girona a Barcelona amb AVE té un cost per desplaçament de 6,91 euros; mentre que l'abonament entre Lleida i Barcelona amb Avant, ja que no hi han encara abonaments d'AVE entre aquestes dos ciutats, costa 23,38 euros el trajecte.
 
 
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha reivindicat aquest dijous la millora de les polítiques d’abonaments dels tren AVE que surten des de Lleida, i ha demanat a Renfe, especialment, la posada en funcionament d’un abonament de 10 viatges. De la mateixa manera, Ros ha fet palesa també la necessitat de millorar les polítiques d’abonaments dels trens Avant cap a Saragossa, ja que la relació comercial cap a Lleida i la capital aragonesa també és important. 
 
El paer en cap s’ha mostrat molt satisfet pel fet que Renfe aposti per abonaments de 10 bitllets per a l’AVE de Girona, ja que "d’aquesta manera, no hi haurà força moral per no aplicar les mateixes polítiques d’abonaments a Lleida i a Tarragona". Ros també ha recordat que fa 10 anys de l’arribada de l’Alta Velocitat a Lleida, un fet que, sense dubte, ha dotat de major competitivitat el conjunt de les Terres de Lleida. Ara, però, del que es tracta és de "ser igual de competitius en preus que altres territoris".


Comentaris

envia el comentari