Catalunya Diari

Lleida tanca la temporada de Nadal amb una ocupació hotelera del 80%

Lleida tanca la temporada de Nadal amb una ocupació hotelera del 80%| EP - Fotografia: Laura Biela

 Blanch ha detallat que la Diputació preveia la venda de 210.000 forfets d'esquí, xifra que s'ha situat en 240.000 i que suposa "un dels millors anys" per al sector. En aquest sentit, ha detallat que totes les estacions han augmentat els seus visitants, tant les grans com les petites, i ha destacat l'augment del 100% de Port del Compte, que ha passat de 7.000 forfets el Nadal passat als 15.000 d'aquestes.
 
Blanch ha destacat que pel que fa a ocupació hotelera no només s'han omplert els hotels propers a estacions d'esquí, ja que les que es troben més allunyats han registrat un "satisfactori" 70%.
 
Cases rurals i càmpings
Pel que fa a cases rurals, la mitjana d'ocupació s'ha situat entre el 85 i el 90% en tot el territori, independentment de la seva proximitat a les estacions.
 
Sobre els càmpings de la província , dels quals s'han mantingut oberts el 50%, l'ocupació mitjana ha estat del 95% entre el 26 i el 31 de desembre i del 80-85% a partir de l'1 de gener.
 
El director del Patronat de Turisme ha subratllat que és "mèrit de l'empresa privada que ha apostat per seguir invertint " en millorar les seves infraestructures.


Comentaris

envia el comentari