Catalunya Diari

L'oferta turística de Lleida es promociona a Pamplona

L'oferta turística de Lleida es promociona a Pamplona| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Tota l'oferta de natura, cultura, turisme actiu i esports d'aventura, de neu, gastronomia, com també la d'allotjaments en establiments de turisme rural i càmpings de la demarcació de Lleida es promocionaran del 22 al 24 de febrer a la VIII edició de la fira Navartur de Pamplona.

  

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa en el saló internacional del sector turístic més important que se celebra a la comunitat de Navarra amb un estand propi, sota la marca 'Ara Lleida', conjuntament amb Torisme Val d'Aran, el Patronat de Turisme de l'Alta Ribagorça, l'Associació de Càmpings de Lleida i la Federació de Cases de Turisme Rural de les Terres de Lleida.

  

 

  

Navartur, que rep més de 25.000 visitants cada any, esdevé un marc idoni per a la promoció turística del conjunt de les comarques de Lleida amb vista a les pròximes vacances de Setmana Santa, quan el visitant podrà gaudir a les contrades lleidatanes del tram final de la temporada d'esquí i de l'inici de la campanya dels esports d'aventura, com també de tota l'oferta relacionada amb el turisme cultural i el turisme rural, a més de la gastronomia.

  

 

  

Navartur és la tercera fira en la qual participa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida aquest mes de febrer del 2013. Les altres dues han estat d'àmbit internacional, a Tel Aviv (Israel) els dies 5 i 6 i a Amsterdam (Holanda) a la Fiets en Waldelbeurs els dies 9 i 10. La presència del Patronat als dos salons internacionals s'ha fet amb la marca 'Pirineus' dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, mentre que a Navartur hi participa amb un estand propi de 21 metres quadrats.

 Comentaris

envia el comentari