Catalunya Diari

Mas convoca eleccions anticipades el 25 de novembre

Mas convoca eleccions anticipades el 25 de novembre| Redacció - Fotografia: Generalitat de Catalunya

 Durant el discurs d’obertura del Debat de Política General, Mas ha afirmat que "ha arribat l’hora que Catalunya exerceixi el seu dret a l’autodeterminació" i ha assegurat que "és al poble de Catalunya, autèntic amo del seu destí, a qui correspon decidir qui vol que el representi en aquests temps històrics, amb quina força i amb quina legitimitat".
 
Segons Mas, el que necessita Catalunya és que la veu dels 1,5 milions de catalans que van sortir al carrer el dia de la Diada es traslladi a la urnes. "No fer-ho, representaria un cert frau", ha afegit. "Cal traduir en accions concretes el moment extraordinari que estem vivint. Cal decidir", ha afirmat Mas, al començament de la seva intervenció en el Debat de Política General, que entre aquest dimarts i aquest dijous se celebra al Parlament.
 

Per la seva banda, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha  destacat "la coherència, la generositat i la valentia" d'Artur Mas per gestionar "el camí de la transició nacional perquè els catalans puguin viure sense interferències en un futur proper el concepte ple de la paraula llibertat". Comentaris

envia el comentari