Catalunya Diari

Petitàlia i Mascota'm superen els 20.000 visitants

Petitàlia i Mascota'm superen els 20.000 visitants| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Larrosa considera que en aquests salons s’ha demostrat un encaix perfecte entre l’oferta i la demanda i que el resultat final és totalment satisfactori. "S’han cobert les expectatives que hi havia en l’àmbit de participació, s’ha revalidat la xifra de visitants i, per tant, es pot parlar de satisfacció per part de tothom", ha afirmat. El regidor de Turisme ha encoratjat la Fira a continuar organitzant fires d’aquest tipus, amb una clara orientació a la demanda, adreçades al gran públic i a les necessitats del moment.
 
Per la seva banda, el director general de la Fira de Lleida, Oriol Oró, considera que "la unió de les dues fires, Petitàlia i Mascota’m, va ser una bona aposta, ja que es creen unes sinergies positives, tant per conscienciar als petits sobre el respecte i l’educació envers els animals, com pel pol d’atracció que suposen les activitats que s’han programat dins del Mascota’m".
 
Els expositors, contents
Bona part dels expositors han mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament del saló, com és el cas dels representants dels col·legis Santa Anna i Maristes, que enguany han apostat per presentar la seva oferta d’ensenyament a Petitàlia i han tingut molt bona resposta, amb desenes de consultes per part del públic, que confien que ben aviat es traduiran en matrícules.
 
També el Col·legi de Veterinaris de Lleida s’ha mostrat molt satisfet de la resposta dels visitants, que han participat activament en les xerrades i tallers que han organitzat al llarg de Mascota’m. Alèxia Falcó, directora técnica del Col·legi, explicava que "nosaltres no necessitem un retorn com a expositors, la nostra feina és de conscienciació i respecte cap als animals, però als tallers i a les xerrades que hem organitzat, hem tingut una resposta impressionant. Estem realment satisfets".
 
Enguany, els salons han reunit 54 expositors en una superfície bruta de 8.000 metres quadrats i durant els dos dies s’han portat a terme 35 actes paral·lels.


Comentaris

envia el comentari