Catalunya Diari

Primark obrirà la seva primera botiga a Lleida

Primark obrirà la seva primera botiga a Lleida| Redacció - Fotografia: Primark

 

La cadena irlandesa de botigues Primark obrirà el proper any el primer establiment de la marca a Lleida. Serà en un terreny de la partida Copa d'Or i es preveu que la botiga estigui en marxa a mitjans d'any.
Fins al moment, no s'ha facilitat més informació, però es preveu que l'empresa contracti una vuitantena de persones de la demarcació de Lleida per treballar-hi.


La cadena està especialitzada en roba i complements a preus baixos. La majoria dels seus productes es fabriquen exclusivament per al grup, tot i que també comercialitzen peces fora de temporada d'altres marques.La primera botiga que va obrir l'empresa va ser al 1969, situada al carrer Mary Street de Dublín, amb el nom de Penneys. En menys d'un any es van inaugurar quatre locals més a la capital irlandesa i al 1971 va obrir la primera a Cork. Dos anys després va arribar a Regne Unit, ja sota la marca Primark. I al 2000, aprofitant la retirada de C&A del mercat britànic, va comprar els seus locals, superant així el centenar d'establiments en funcionament.La primera botiga a Espanya va ser al 2006, en un centre comercial de Madrid.Comentaris
Cuchipú
INOCENTEEEEEE!!!
JAJAJA
FAKE!! Happy día de los inocentes
Priscila
Voldria obtenir informaciò de a on poder enviar el currículum per treballar-hi.
saray
No me lo piedo creer!! Ya era hora de que en lerida icieran un primar primero por la gente de a qui por que la ropa es economica y segundo por que va a crear puestos de empleo!!! Fenomenal enorabuena ala empresa!
carlos
NO TAN INOCENTE ALGO HAY ......
desiree
Voldria obtenir informacio per puge enviar el curriculum
Maria
Kiero donde puedo mandar el cv pa te a primark Lérida
Josep
Em sento honrat de coneixer la botiga i enhorabona pe'ls empresaris, jo també estíc interesat en posar un currículum
Marta
Es fake o verdadero?

envia el comentari