Catalunya Diari

Rosa Eritja, nova presidenta de la Confederació de Comerç de Catalunya

Rosa Eritja, nova presidenta de la Confederació de Comerç de Catalunya| EP - Fotografia: Confederació de Comerç de Catalunya

 

La presidenta de la Federació de Comerç de Lleida, Rosa Eritja, ha estat elegida aquest dijous presidenta de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) en substitució de Manel Vila, president en funcions des de la mort de Pere Llorens.

En l'assemblea general electoral en què ha estat escollida, ha assegurat que afronta aquest nou repte professional amb la voluntat de fer créixer l'entitat i de seguir vetllant pels interessos i les inquietuds del comerç de proximitat. Durant el seu discurs, ha destacat: "Per fer competitiu el nostre comerç s'ha de reclamar als ajuntaments ia tots els ens locals més diàleg amb el sector i més complicitat en favor del nostre model de comerç urbà".
 
Així mateix, també ha demanat als ciutadans que tinguin en compte i valorin el comerç de proximitat per la seva qualitat i professionalitat, i ha insistit que la unitat del sector és primordial davant els reptes econòmics.
 
Amb aquestes eleccions, també s'ha renovat la Junta Directiva, que està constituïda per 18 representants de totes les demarcacions de Catalunya i 18 membres de gremis sectorials, que en el seu conjunt representen a més de 350 organitzacions i a 90.000 comerciants.


Comentaris

envia el comentari