Catalunya Diari

Els taxis promocionaran l'oferta turística de Lleida

Els taxis promocionaran l'oferta turística de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'Ajuntament de Lleida i la Cooperativa Tele Radio Taxi Lleida SCCL han signat aquest dijous un conveni per mitjà del qual el servei de taxis col·laborarà en la difusió de l'oferta turística de la ciutat.

  

El conveni estableix que es facilitarà material informatiu turístic als professionals del servei de taxi per tal que el taxistes en puguin fer difusió entre els seus clients forans. Des de Turisme de Lleida també hi ha el compromís d’informar a la Cooperativa dels taxistes de l’agenda d’esdeveniments previstos a Lleida per tal que els membres de la cooperativa disposin de la informació necessària per tal que es procedeixi a adaptar els serveis a les puntes de demanda generada pels esdeveniments.

  

 

  

El regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, ha remarcat que sempre ha considerat prioritari el sector del taxi com a servei turístic imprescindible en una destinació de qualitat i ha destacat la col·laboració existent amb aquest servei, des de l’any 2004, en què van participar en el sistema d’implantació turística. Larrosa ha destacat que "aquest acord és una forma d’establir aliances amb els sectors econòmics lleidatans per poder fer la nostra destinació turística més atractiva i preparada".

  

 

  

Per la seva banda, la cooperativa del taxi es compromet a informar i impulsar conjuntament amb la Turisme de Lleida programes de formació continuada amb una clara vocació d’atenció al client, difondre entre els seus associats les activitats d’aquest conveni i facilitar l’assistència dels conductors de taxi a les activitats de formació organitzades per Turisme de Lleida.

  

 

  

Fruit d’aquest acord també es volen impulsar accions de promoció del servei vinculats a producte i a serveis turístics gestionats per Turisme de Lleida. Turisme de Lleida programarà accions de formació en relació als principals monuments i equipaments així com als espais de nova incorporació del patrimoni Lleidatà, adreçades al col·lectiu de conductors de taxi per tal que disposin del coneixement que els permeti donar informació turística i millorar el seu servei.

Comentaris

envia el comentari