Catalunya Diari

Thomas Cook volarà dos temporades més a l'aeroport de Lleida-Alguaire

Thomas Cook volarà dos temporades més a l'aeroport de Lleida-Alguaire| Text i fotos: ACN

 

El touroperador britànic Neilson Thomas Cook i el Govern han firmat un acord per tal que la companyia britànica voli durant dos temporades més a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Així ho han confirmat des de la delegació del Govern a Lleida, que també han manifestat la seva satisfacció pel fet que la companyia continuï apostant per la infraestructura lleidatana per portar els seus clients a esquiar a les pistes del Pirineu, principalment Andorra. 

El contracte vigent, que es va firmar al 2011, va expirar el passat mes d'abril i ara s'estava en un període de negociacions ja que els britànics també havien contemplat fer servir altres aeroports com el de Tolosa, Reus o Perpinyà, per dur a terme les seves operacions durant la temporada d'esquí. La companyia és la quina aporta més passatgers a l'aeroport i va tancar la temporada passada amb uns 11.500 viatgers.
 
Els vols entre el Regne Unit i l'aeroport de Lleida-Alguaire per portar esquiadors a Andorra continuaran durant dues temporades més després de la firma d'aquest acord. Thomas Cook seguirà, juntament amb la companyia israeliana Arkia, que opera també vols d'hivern a Lleida, i també Air Nostrum, que és l'única que opera a la infraestructura tot l'any amb la connexió Lleida-Palma. 
 
D'altra banda, la temporada d'estiu a l'aeroport de Lleida-Alguaire, en la qual només opera Air Nostrum amb connexions a Mallorca, Menorca i Eivissa, començarà en breu. 


Comentaris

envia el comentari