|
El Gremi de Forners de les Terres de Lleida ha presentat aquest matí la seva nova línia de negoci: panellets aptes per a celíacs i diabètics. Amb aquest nou producte, el sector preveu poder mantenir les vendes respecte l’any anterior, quan es van consumir uns 120.000 quilos de panellets a la demarcació de Lleida.
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el president del Gremi de Forners, Manel Llaràs, i el president de la Patronal Espanyola CEOPAN, Andreu Llargues, han coincidit en recolzar aquesta iniciativa, que permet oferir productes aptes per ambdós col·lectius en una diada tan arrelada al territori. Ros ha destacat la sensibilitat del Gremi de Forners alhora de fer productes per a diabètics i celíacs i, també, l’ha felicitat per tenir cura de tots els possibles consumidors, vetllant per les seves necessitats nutricionals específiques. “És un orgull que el Gremi de Forners vagi consolidant, any rere any, aquest tipus d’iniciatives que ja inclouen panellets, tortells i coques de Sant Joan“, ha afegit el paer en cap.
Per la seva part, president de la Patronal Espanyola CEOPAN ha remarcat que el Gremi de Forners de les Terres de Lleida és un referent de qualitat que destaca, especialment, pel seu dinamisme en la posada en marxa de noves iniciatives.
Per la seva part, president de la Patronal Espanyola CEOPAN ha remarcat que el Gremi de Forners de les Terres de Lleida és un referent de qualitat que destaca, especialment, pel seu dinamisme en la posada en marxa de noves iniciatives.